Politika zasebnosti

Upravljalec osebnih podatkov in kontaktni podatki

Ta politika velja za obdelavo (uporabo) katerihkoli osebnih podatkov, ki jo izvaja podjetje Kaja Šolinc (upravljalec) ali ki se izvaja v imenu upravljalca.

Podatki o upravljalcu

Kaja Šolinc

18 Rue de lOuest

L-2273 Luxembourg

Spletna stran: http://www.osebne-finance.si

Email: info@osebne-finance.si

Katere osebne podatke zbiram in zakaj

Osnovne kontaktne podatke: ime in priimek, telefonska številka, e-naslov, podatki, ki jih oseba sama posreduje.

Nekatere druge podatke, kot je dostop uporabnika na spletno stran, piškotki, spletna analitika in podatki glede odziva na našo e-pošto (ali je bilo sporočilo odprto, na katere povezave ste kliknili).

Zbiram le podatke, ki so potrebni, na primer za zagotavljanje mojih storitev, za komunikacijo, za izboljšanje storitev.

Uporabnik se zavezuje, da bo preprečil dostop do vsebin nepooblaščenim osebam.

Pravne podlage za obdelavo osebnih podatkov

Vaše osebne podatke lahko obdelujemo na naslednjih pravnih podlagah:

Kadar je to potrebno za izpolnitev vaših zakonskih obveznosti (na primer za izdajo računov za kupljeno storitev ali blago), kadar je obdelava vaših osebnih podatkov potrebna za sklenitev in izpolnitev pogodbe, ki ste jo sklenili z nami ali ker ste od nas želeli ponudbo, kadar ste za obdelavo svojih osebnih podatkov podali privolitev za obdelavo z posamezen namen obdelave (prejem elektronskih novičk in oglaševanje), pri čemer imate vedno pravico, da dano privolitev prekličete.

Nameni obdelave osebnih podatkov

Vaše osebne podatke lahko uporabljamo za enega ali več namenov: komuniciranje z vami glede zagotavljanja naših storitev ter odgovarjanja na vaše povpraševanje, tržno komuniciranje (pošiljanje e-pošte), za uveljavitev kakršnih koli pravnih zahtevkov in reševanje sporov, za statistične analize o prodaji naših storitev in blaga in o uporabi naših spletnih strani.

Kako obdelujemo osebne podatke, ki niso del kupoprodajne pogodbe?

Komentarji

Ko oddate komentar, se identificirate s svojim imenom, elektronskim naslovom in IP naslovom.

WordPress v povezavi s storitvijo Gravatar lahko ustvari uporabniško sliko, vezano na vaš elektronski naslov, ki ga uporabljate za komentiranje na platformah WordPress (in drugih). Vse o Gravararjevih pogojih zasebnosti in uporabe lahko vidite tukaj. Po odobritvi komentarja bodo javno videni samo vaše ime, komentar in morebiti dodaten spletni naslov. IP in elektronski naslov služita izključno z namenom zaščite proti spamu.

Kontaktni obrazec

V kontaktnem obrazcu vas prosimo za vaše ime in elektronski naslov. Z oddajo elektronskega obrazca se strinjate, da navedene podatke uporabimo izključno z namenom identifikacije pošiljatelja in možnosti, da vas kontaktiramo nazaj. Vaše elektronsko sporočilo z navedenimi podatki se bo hranilo na našem strežniku za elektronsko pošto.

Piškotki

Z oddajo komentarja se strinjate z deljenjem svojega imena, elektronskega naslova in neobvezno spletnega naslova. Ob tem se lahko shrani piškotek, s pomočjo katerega vam ob naslednjem komentiranju podatkov ne bo treba vnesti ponovno. Ti piškotki bodo shranjeni eno leto.

Vse o piškotkih in njihovi uporabi na tej strani si lahko ogledate tukaj.

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletnega mesta osebne-finance.si uporabljamo naslednje piškotke:

Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani:

Sejni piškotek

Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Facebook

Omenjeni piškotki se uporabljajo za delovanje vtičnikov omrežja Facebook. Za več informacij o shranjevanju in uporabi pridobljenih informacij preberite tukaj.

Google Analytics

S pomočjo teh piškotkov beležimo statistiko obiskovalcev. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih informacij, služijo le za zagotavljanje unikatnosti obiskov. Več o google analytics piškotkih, njihovem namenu in trajanju si lahko preberete tukaj.

Posodobljeno: 11.11.2022