Finance 1 na 1

Finance 1 na 1

Najbolj učinkovit način sodelovanja je z osebnim pristopom, saj prinaša hitre rezultate in je popolnoma prilagojen posamezniku. Orodja in tehnike za upravljanje z osebnimi financami bomo spoznali na individualen način in na osnovi dejanske situacije posameznika.

Orodja in tehnike bomo spoznavali na 6 individualnih srečanjih, ki trajajo 90 minut, v živo preko Zooma. Za termine srečanj se s posameznikom dogovorim individualno.

Vsak, ki se odloči za osebno svetovanje, dobi tudi dostop do vseh materialov, ki so potrebni za učinkovito upravljanje osebnih financ.

CENA: 444 EUR

Finance za pare

Si želiš ukvarjati se z osebnimi financami skupaj s partnerjem?

Usklajevanje osebnih financ v partnerstvu ni enostvno, je pa nujno, če želimo imeti urejene finance.

Na osebnem svetovanju bomo skupaj spreminjali pogled na denar, govorili o ciljih in vrednotah obeh partnerjev, pripravili skupni budget in prišli do najbolj učinkovitega načina upravljanja denarja. Orodja in tehnike za upravljanje z osebnimi financami bomo spoznali individualno in na osnovi dejanske situacije para.

Orodja in tehnike bomo spoznavali na 6 individualnih srečanjih, ki trajajo 90 minut, v živo preko Zooma. Za termine srečanj se s pari dogovorim individualno.

V ceno so vključeni tudi materiali, ki so potrebni za učinkovito upravljanje osebnih financ.

CENA: 666 EUR

3 srečanja – osebno svetovanje

3 individualna srečanja, ki trajajo 90 minut, kot nadaljevanje delavnice ali nadaljevanje paketa osebnega svetovanja.

Individualna srečanja v živo preko Zooma. Za termine srečanj se dogovorimo individualno.

CENA: 222 EUR